MSI introduceert 's werelds eerste Human-Machine Interface gaming-monitor | KitGuru

2021-12-05 12:56:51 By : Mr. tengzhong tec

João Silva 10 september 2021 Aanbevolen technisch nieuws, monitoren

MSI heeft onlangs 's werelds eerste Human-Machine Interface (HMI) gaming-monitor aangekondigd - de MEG381CQR Plus, met een secundair scherm en meer intuïtieve bediening via een gaming-draaiknop. Afgezien van de toevoeging van HMI, bevat deze specifieke monitor ook alle toeters en bellen die u zou willen van een premium gaming-display, inclusief een hoge verversingssnelheid, hoge resolutie, G-Sync Ultimate en lage responstijden. 

In tegenstelling tot de meeste gebogen monitoren, gebruikt de MEG381CQR Plus een 38-inch IPS-paneel, met een verversingssnelheid van 175 Hz, een responstijd van 1 ms en een resolutie van 3840 × 1600. Met een 10-bits kleurdiepte, een contrastverhouding van 1000:1 en een helderheid tot 600 nits kan de MEG381CQR Plus 96,2% van het DCI-P3-gamma en 128,7% van het sRGB-spectrum dekken. Het beschikt ook over DisplayHDR 600-certificering, zodat je zonder problemen direct in HDR-ondersteunde pc-games kunt springen. De monitor ondersteunt ook Nvidia G-Sync Ultimate, zodat gebruikers van een GeForce grafische kaart een game-ervaring zonder tranen krijgen.

Voor de ongeëvenaarde scheurvrije game-ervaring ondersteunt de MEG381CQR Plus Nvidia G-Sync Ultimate-technologie. Daarnaast kan de MEG381CQR Plus je game-ervaring verbeteren door de ingebouwde muis bungee, die voorkomt dat je muiskabel in de weg zit, en je streaming setup, dankzij de camerahouder bovenop de monitor.

Er zijn ook andere handige gaming-gerichte functies ingepakt, waaronder een ingebouwde muis-bungee om kabelslepen te voorkomen, een camerahouder bovenop de monitor voor gemakkelijke plaatsing van de webcam voor videogesprekken of streaming, en natuurlijk is er HMI, die bestaat uit een secundair scherm en een gaming-draaiknop. Met HMI kunnen gebruikers monitorinstellingen eenvoudig en intuïtiever aanpassen. MSI's samenwerking met SteelSeries gaat ook door met de toevoeging van GameSense, waardoor je de RGB-verlichting aan de achterkant van de monitor kunt synchroniseren met welk spel je ook speelt.

De meegeleverde standaard kan kantelen, draaien en in hoogte worden versteld, maar de monitor ondersteunt ook VESA 100x100 mm-montage als u de voorkeur geeft aan een monitorarm van derden. Voor I/O bevat de monitor 2x HDMI 2.0-poorten, een DisplayPort 1.4, een mic-in, een audio-out, een mic-in upstream en een USB-hub met 3x USB-A 3.2 Gen1 en een USB-B 3.2 Gen1 port wijn.

Bespreek het op onze Facebook-pagina, HIER.

KitGuru zegt: Over het algemeen lijkt dit een monitor boordevol functies met veel ingebouwde gemakken. Of die de prijs waard zullen zijn, valt nog te bezien, maar zelfs als we dat negeren, is dit nog steeds een zeer hoogwaardige monitor, met HDR, een resolutie van bijna 4K en een hoge verversingssnelheid. 

Tags gebogen gaming-monitor MEG381CQR MSI nieuws plus

Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten om AMD's grafische kaarten op instapniveau te zien...

Wat is uw belangrijkste hardwarefocus voor het maken van inhoud en pro-apps?